InfoAl meer dan 30 jaar vakfotografie

Een familiebedrijf waarin Rinus van Denderen en dochter Rianne de vaste fotografen zijn. De ervaring van Rinus en het jonge enthousiasme van Rianne zorgen voor een unieke combinatie. Ieder met zijn eigen specialisatie. Hierdoor bestaat ook de mogelijkheid om een mannelijke- of een vrouwelijke fotograaf te kiezen als men dat wenst. Wij werken met Nikon professionele fotoapparatuur en de opdrachten worden Apple computers met de nieuwste software digitaal verwerkt. Wij bespreken de wensen van de klanten van te voren. Dit kan op locatie of bij Foto Van Denderen. U kunt dan ons werk zien en de mogelijkheden bespreken.

Info trouwreportage

Het bruidspaar wil graag de mooiste foto's op hun trouwdag. Daar werken wij graag aan mee. Wij volgen het bruidspaar van dichtbij en bij speciale wensen krijgt u twee fotografen voor de prijs van één. De stijl is ongedwongen. De beleving van bruidspaar en gasten staan centraal. Op die manier leggen wij het verhaal van de dag vast. Formele en geposeerde fotomomenten worden van te voren afgesproken.

Werkwijze

In een kennismakingsgesprek laten wij ons werk zien en jullie vertellen over de planning van de dag, wensen en ideeën. Tijdens het gesprek wordt een plan op maat gemaakt. Wij maken voldoende foto's op hoge resolutie waaruit een zorgvuldige selectie wordt gemaakt. In principe wordt het aantal afgesproken foto's geleverd. Indien gewenst kunnen na de trouwdag ook nog wijzigingen op de trouwreportage worden aangebracht. De prijzen hangen af van de duur van de reportage, de wensen voor en de grootte van het trouwalbum.

Als wij jullie langer kunnen volgen dan is er meer gelegenheid om gasten, omgeving en details te fotograferen. De reportage geeft dan nog meer de gebeurtenissen van de dag en de sferen weer.

Als wij het trouwalbum maken houden we daar van te voren bij het fotograferen rekening mee. Er worden dan extra omgevings- en detail foto's gemaakt die in het album verwerkt worden tot achtergronden, collage's enz. Voor de creatieve- en artistieke afwisseling worden foto's (in overleg) bewerkt naar andere formaten, zwart-wit, sepia of andere kleureffecten.

Trouwalbums zijn digitaal bewerkt en worden compleet afgedrukt. De definitieve foto selectie wordt samen met het bruidspaar gemaakt.

 

Inzien van de reportage/foto's

Foto Van Denderen werkt al jaren samen met:

FotoProTools

Hier kunnen de foto's, met een eigen inlog code, worden ingezien en besteld

 

Nog andere wensen? Wij bespreken ze graag met jullie.

Via contact of fotovandenderen@hetnet.nl kunt u contact met ons opnemen.

Bellen mag natuurlijk ook: 033 - 4757516 of 06 - 22985154